Донецьк Інформ

«Моя олімпійська мрія» стартує в Україні 

«Моя олімпійська мрія» стартує в Україні 
369824 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Моя олімпійська мрія» стартує в Україні 

 

З грудня 2021року та на протязі 2022 року на Київщині стартує Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України «Моя олімпійська мрія», який буде реалізований у дитячо-юнацьких спортивних школах. 

Головна його мета – популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців ДЮСШ.

Наразі в Україні нараховується 1238 дитячо-юнацьких спортивних шкіл з різних видів спорту і кожна з них буде залучена до нового проєкту.

«ДЮСШ – це фундамент для кожного спортсмена, своєрідна перша сходинка, яка допомагає відкривати дитині захоплюючий світ спорту. Національний олімпійський комітет України започатковує новий проєкт, що, сподіваємось, сприятиме успішному шляху юних атлетів до здійснення своєї найзаповітнішої олімпійської мрії», - пояснив суть започаткованої програми президент НОК України Сергій Бубка.

Кожна з 1238 шкіл України також отримає і спеціальний інвентар – комплекти футбольних, волейбольних, баскетбольних м’ячів, що стануть у нагоді під час тренувань. Учасниками проєкту стануть і 59 ДЮСШ Київської області. 

Тож спільними зусиллями зробимо мрію юних спортсменів реальністю!

Теги: #НОК,#спорт,#Моя олімпійська мрія,#захід,#старт
Мої відео