Донецьк Інформ

Україна без тепла та енергії. Готуйте піч та дрова, щоб зігрітися. Що чекатиме на українців цієї зими?

Україна без тепла та енергії. Готуйте піч та дрова, щоб зігрітися.  Що чекатиме на українців цієї зими?
300278 ПЕРЕГЛЯДІВ
Джерело фотографії: офіційна сторінка президента України

277 - й день як росія наносить масові удари по території  України. Країна терорист хоче залишити людей без домівок, тепла та світла. Кожного дня наш народ страждає від ворожих куль, які летять на Україну з тонами вибухівок.

23 листопада рф знову випустила по Україні ракети, які летіли в напрямку цивільного населення та інфраструктури.

Що відомо про ракетний удар рф?

Під час обстрілу, який відбувся 23 листопада у середині дня, постраждали енергетичні об'єкти, після чого 13 областей лишилися без світла та опалення.

Наразі на станціях ТЕС йдуть ремонтні роботи, щоб відновити енергомережу, та повернути світло, але прогнози нажаль невеликі. Після масових ударів у жовтні та листопаді зруйновано близько половини об'єктів енергетичної інфраструктури.

Джерело інформації: офіційна сторінка президента України

Починаючи з 10 жовтня, росія випускала по територі України найбільшу кількість ракет, щоб завдати якомога більше шкоди, але робота наших ПВО як завжди на першому місці.

За даними ДТЕК ситуація в Україні досить складна, під час обстрілу який відбувся у вівторок 23 листопада, ворог поцілив у дві теплові станції, пошкоджено головні об'єкти, через які станції не можуть нормально працювати. Також, виконавчий директор повідомив, що без жертв не обійшлося, на станції постраждало семеро осіб, та серед них один загиблий.

Якими будуть подальші відключення світла?

В ДТЕК заявили, що відновлювальні роботи тривають, наразі діють аварійні відключення світла, щоб обмежити навантаження . Влада зробила пункти незламності, щоб кожна потребуюча людина мала змогу зігрітися.

Експерт по енергетиці Максим Білявський у своєму Facebook розповів, що відключення енергію в Україні можуть тривати по 6 - 8 годин, навіть довше. Отже, головним завданням кожного українця - це набратися терпіння, і перемога обов'язково буде за Нами!

Теги: блекаут, війна в Україні,відключення світла
Мої відео