Донецьк Інформ

Аварія в Дніпрі: автобус зіштовхнувся із фурою!

Аварія в Дніпрі: автобус зіштовхнувся із фурою!
9051 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в Дніпрі на перетині двох вулиць сталася аварія. Водій автобуса на швидкості врізався в фуру, яка повертала в інший бік. На щастя, в результаті цієї аварії ніхто не постраждав. Всі, хто був в салоні автобуса отримали лише легкий переляк.

За словами очевидців, на перехресті вулиці Калинової з Бурштиновою Lotsman 95-го маршруту зіткнувся з фурою. В результаті такого удару, було зірвано два причепи. Під час аварії ніхто не постраждав. Проте наслідки вона залишила. В Дніпрі в цей час як раз час пік, тому автівки просто не могли дістатись до місця призначення. На дорозі був величезний затор, який зараз нібито вже змогли подолати. Але ще вранці водії не могли проїхати ні у бік Калинової, на у бік Яворницького.

Поліція повідомляє, що під час скоєння аварії, фура намагалась повернути на вулицю янтарну. В той час як автобус рухався по Калиновій в бік Березинки. Водій фури був вимушений зупинитись, через те, що жінка з дитиною переходили дорогу на пішохідному переході. Проте водій автобусу цього не побачив, через що Lotsman врізався в велике авто.

Крім того, що зазначено вище, автобус врізався ще й у Mitsubishi.Але водій та пасажири залишились цілі та неушкоджені. Як чоловік, який був за кермом фури, так і чоловік, який був за кермом Mitsubishi не постраждали. Найбільше пошкоджень зазнала техніка. Та в цьому випадку це стало одним із найменших зол. Поліція розбирається в тому, що сталось. Скоро повідомлять всі деталі цієї події. А поки вони просять всіх Дніпрян бути обережнішими. Адже те, що вже 2 березня не означає, що туман та опади не будуть встилати проїжджу частину. Тим паче, що останнім часом звіти стосовно кількості аварій на дорогах видають не надто вже позитивний результат. За день може трапитись до 5 аварій.

Мої відео