Донецьк Інформ

Неймовірні картини з моху: лучанка, яка створює дива!

Неймовірні картини з моху: лучанка, яка створює дива!
17408 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дана Спасовська вже протягом довгого часу заробляє на мохові, шишках і сухій траві. Неможливо, скажете ви? А от ще і як можливо. Та вона не просто заробляє на них, вона створює справжні шедеври, які вражають своєю красою. Першу свою скульптуру Дана створила 6 років тому. Спочатку все розвивалось як хобі. Жінка завжди тяготіла до краси та мистецтва, проте раніше і подумати не могла про те, що таке захоплення може стати її основним місцем прибутку. В її родині не було людей мистецтва. Малювати картини, писати вірші, співати було не для них. Але тонка душа митця завжди знайде вихід.

Одного разу в інтернеті Дана побачила картинки, на яких були представлені вироби з рослин, після чого їй захотілося втілити їх в життя власними руками. Два роки вона самостійно навчалась, купляла матеріали та розвивалась в цьому напрямку. Коли зрозуміла, що це не лише красиво, але й приносить прибуток, то створила власну майстерню. Зараз же вона повноцінно працює над створенням власних виробів. Найменший виріб, який вона виготовляє має довжину у 5 сантиметрів. А от найбільший сягає двоповерхівки.

Найчастіше майстриня виготовляє різноманітні панно з травою, камінням, горщики з декоративними деревами, об’ємні фігури з різнокольорового моху. Проте для створення своїх виробів вона обирає не звичайний мох, а зі Скандинавських лісів. Якщо з ним правильно працювати, то він зберігатиме такий вигляд протягом 10 років. Для кожного виробу майстрині доводиться спеціально обробляти її вироби та при цьому робити це настільки обережно, наскільки це можливо. В її майстерні можна побачити не лише зелені, а й різнобарвні вироби, які жінка створює власноруч. Тож якщо вам хочеться прикрасити дім чимось незвичайним, то ви знаєте ще один варіант того, що можна використати для дизайну.

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео