Донецьк Інформ

За позовом Спеціалізованої прокуратури Центрального регіону МОУ отримало 6,2 мільйони гривень штрафних санкцій

За позовом Спеціалізованої прокуратури Центрального регіону МОУ отримало 6,2 мільйони гривень штрафних санкцій
12494 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону забезпечено реальне виконання рішення суду щодо стягнення з ДП «Львівський бронетанковий завод» на користь оборонного відомства штрафних санкцій на загальну суму 6,2 млн. грн.

   Як вже повідомлялося, передумовою для спірних правовідносин стало порушення державним підприємством умов державного контракту, укладеного в 2016 році з Міністерством оборони України в особі Центрального бронетанкового управління Збройних Сил України Озброєння ЗСУ, про надання послуг з ремонту бронетехніка, унаслідок чого вона поставлена оборонному відомству із значним запізненням.

   На даний час сума штрафних санкцій у розмірі 6,2 млн. грн. була перерахована на рахунки Міністерства оборони України.

   Зазначаємо, що здійснення ефективного захисту інтересів держави у бюджетній сфері є одним з пріоритетних напрямків діяльності Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,ДП Львівський бронетанковий завод,штрафні санкції,стягнуто,інтереси держави,штраф,6 мільйонів
Мої відео