Донецьк Інформ

Не знаєте, як “відкрити бізнес з нуля”? Вас навчить герой нашої наступної історії!

Не знаєте, як “відкрити бізнес з нуля”? Вас навчить герой нашої наступної історії!
8787 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співробітники поліції сьогодні розкрили досить цікаву справу. Вчора ввечері чоловік намагався поцупити пляшку алкоголю. Подія відбувалась в одному із магазинів Саксаганського району. Коли сталась непередбачувана ситуація, продавець нажав на «тривожну кнопку». Трохи згодом на місце події прибула поліція. Вони встигли зупинити злочинця, який намагався поцупити пляшку спиртного.

Як за словами поліціянтів охорони відбувались події?

10 січня на пульт центрального спостереження надійшов сигнал з «тривожної кнопки» одного з супермаркетів. В той самий час співробітники виїхали на місце скоєння злочину. Там вони побачили чоловіка, який поводився досить дивно. Співробітники одразу зазначили, що це саме він намагається їх пограбувати.

Охоронці зупинили чоловіка, який як раз намагався вийти. Як виявилось у чоловіка 32 років була пляшка одного з найдорожчих видів алкоголю, який представлений в магазині. Коштує вона приблизно 600 гривень. По завершенні розмови, співробітники виявили, що громадянин не розплатився за товар, щоб в подальшому його продати та заробити гроші. На місце події викликали дільничного Саксаганського районного відділку поліції для з'ясування обставин.

Тож тепер замість бізнесу горе-продавцю світить лише покарання. Яким воно буде, покаже час. Проте чоловік переконаний, що план був майже ідеальним. Тож історії про людей, які не просто люблять наступати на одні й ті самі граблі в нас продовжуються. Сподіваємось, що покарання навчить горе-бізнесмена правильній постановці питання.

А ми нагадуємо, що в Дніпрі все ще продовжує діяти банда шахраїв, які оманом витягають гроші із людей. Адже ті вірять на слово кожному, хто намагається їх надурити. Будьте обережними та намагайтеся не втрапляти в такі історії.


Мої відео