Донецьк Інформ

Чим для дніпрян завершився 2020? І чому місто досі не можуть очистити від сміття?

Чим для дніпрян завершився 2020? І чому місто досі не можуть очистити від сміття?
98083 ПЕРЕГЛЯДІВ

2020 рік вже минув, а багато хто сподівався, що разом з ним мине й все погане, що трапилось. Проте дніпряни зустріли Новий 2021 рік у купах бруду. І всі свята для прибиральників перетворились на суцільне пекло.

Раніше жалілися лише медики через те, що викликів було в 1,5 раза більше, ніж за звичайні дні. А зараз до них приєднались ще й прибиральники. Адже на вулицях валяється просто купа сміття. Смітники вже просто заповнені. Це все спровоковано тим, що багато хто свято проводив не вдома і вирішив, що можна покинути все там, де вони були.

Комунальні служби навіть не можуть пояснити, чому сміття стало набагато більше, ніж у звичайні дні. Невже дніпряни викидають не лише сміття, а й те, що не встигли доїсти за весь цей час. Баки стоять переповненими та кожного дня сміття все більше й більше.

Комунальники намагаються прибрати все сміття. Навіть 31 і 1 вони працювали за планом. Проте не дивлячись на те, що роботи багато, вони вже повністю впорались із ситуацією. Тож перейматись через бруд за своє здоров’я не варто. Сподіваємось, що і надалі ситуація буде стабільною. А комунальні підприємства просять мешканців лише викидати сміття до смітників, а не поряд і не повз них та вчасно сплачувати податки.

Мої відео