Донецьк Інформ

Нові мініскульптури в Дніпрі: “Студентська заліковка” та “Печиво”

Нові мініскульптури в Дніпрі: “Студентська заліковка” та “Печиво”
117486 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні у центрі Дніпра мешканці побачили дві нові статуетки. Вони мають досить незвичну та оригінальну форму: “Студентська заліковка” та “Печиво”. Рішення зробити такі вироби досить сміливе, проте настрій воно створило вже багато для кого.

Дніпро сміливими кроками прямує до Європейського Союзу, в якому для кожної знакової події виробляють статуетку. Тож місцеві активісти вирішили створити в місті власний бренд, за яким його будуть впізнавати місцеві мешканці та всі, хто приїжджає до Дніпра.

Одним із брендів цього величного міста є печиво “Дніпро”. Його виготовляють тут вже 50 років. Тож важливо було якось відзначити його виробників.В центрі міста встановили бронзову статуетку кота, який несе свої улюблені ласощі, аби заварити чай та насолодитись ними. Проте по дорозі він одне вже надкусив. Ну як же можна було втриматись?

А ось студентська заліковка свідчить про те, що майже ⅓ міста – це молодь. Проігнорувати це неможливо, а що символізуватиме її краще, ніж залікова книжка, яку всі обіймають перед екзаменом, аби отримати гарну оцінку. Ті, хто встановив статуетку, сподіваються, що студенти приходитимуть до неї напередодні екзаменів та насолоджуватимуться красою міста.

Цей проєкт спрямований на те, щоб зробити Дніпро неперевершеним. Так, це лише перші кроки, проте, коли влада завершить його, це буде своєрідна фішка Дніпра. Завдяки їй його будуть згадувати все частіше. Власники проєкту переконані, що всього запам’ятати не можна, проте, якщо у людей будуть виникати візуальні асоціації, згадувати буде набагато легше. Тож приходьте та оцінюйте роботу майстрів.

Мої відео