Донецьк Інформ

12 кам’янчан отримали звання “Майстер спорту України” у 2021 році

12 кам’янчан отримали звання “Майстер спорту України” у 2021 році
77615 ПЕРЕГЛЯДІВ

В управлінні молоді та спорту міської ради відбулась нарада 24 грудня 2020 року. На ній були розкриті питання щодо роботи спортивних закладів міста. Згідно зі звітами директорів, вони досягли великих успіхів. Також підбили підсумки загальних досягнень спортсменів міста. Та вивели показники рейтингу шкіл за цей рік.

Протягом 2020 року, учні відділень дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста 123 рази отримували перші місця на різноманітних чемпіонатах України з різних видів спорту та ще 113 разів отримували призи за другі та треті місця. І це все не враховуючи різноманітних всеукраїнських та місцевих змагань, на яких діти показували дуже високий результат.

Тож ми можемо пишатись нашими юними чемпіонами. І хто знає, та, можливо, серед них є й майбутні олімпійські чемпіони, які встановлять нові рекорди. А поки що ми з гордістю вітаємо тих, хто цього року отримав почесне звання “Майстер спорту України”. Ним нагороджено 12 вихованців місцевих шкіл. А звання “Кандидату в майстри спорту” отримали 99 мешканців Кам’янця.

Окрім цього, тренери вже визначили, як вони працюватимуть у наступному 2021 році, та як відбуватимуться тренування під час локдауна, який пройде з 8 по 25 січня. А наприкінці засідання Едуард Коряк висловив подяку усім директорам навчальних закладів та запевнив їх в тому, що наступного року він усіма силами буде намагатись допомагати майбутнім чемпіонам.

А також привітав з початком новорічних свят. Побажав найголовнішого для будь-якого спортсмена — міцного здоров’я та витримки. Тож чекаємо на змагання, які проходитимуть у 2021 році. А поки що приєднуємось до всіх побажань, які лунали в адресу спортсменів та бажаємо найголовнішого, щоб це приносило їм радість.

Мої відео