Донецьк Інформ

Невже з 2021 року діти Дніпра не будуть ходити до школи?

Невже з 2021 року діти Дніпра не будуть ходити до школи?
75990 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року карантин не дає нам спокійно навчатись. Ми то виходимо в школу чи університет, то залишимось вдома, і ніяк не можемо звикнути до такого графіку. Адже маски, карантин, постійний уроки на комп’ютері. Ми вже просто втомились. Як можна по такій гарній погоді, коли за вікном сніги та вітерець, які просто кличуть на вулицю, сидіти вдома. А скоро настане весна...

Нам було складно звикнути до таких умов. Дехто, навіть, намагався ігнорувати карантинні обмеження. Проте цього навчального року ми вже повністю втягнулись у такий режим. Та сподівання на те, що в 2021 році ми повернемось до нормального життя не залишають нас і досі. Проте МОН України повідомляє, що наступного року ми також будемо займатись онлайн.

В Кривому Розі ситуація трохи інша. В грудні школярі підуть на канікули вони підуть 24. Та до 11 січня перебуватимуть вдома. Коли ми вийдемо до школи, то навчання буде дистанційним.

Влада нагадує: “раніше Міністерство освіти і науки (МОН) направило до місцевих департаментів відповідний лист. Повідомлялося, що через посилення протиепідемічних заходів учням заборонено відвідувати школи 8-24 січня 2021, а департаментам освіти рекомендувалося оголосити на період локдауна канікули”.

Проте за останніми даними, локдаун буде продовжено аж до 24 січня. Тож ми ще не знаємо, як саме буде проходити навчання весною, та в січні школярі не зможуть прийти до школи та сісти за парти.

Так, це сумно, але здоров’я перш за все. Ми очікуємо на те, що до нас прийде велика партія вакцини із США. Після проведення вакцинації уся країна зможе повернутись до нормального життя. Діти підуть до школи, дорослі вийдуть на свої робочі місця, а студенти повернуться до своїх університетів. Та не в цьому і не в наступному місяці.

Мої відео