Донецьк Інформ

У Дніпрі патрульні викрили залу з незаконними ігровими автоматами

У Дніпрі патрульні викрили залу з незаконними ігровими автоматами
64526 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екіпаж, що їхав по вулиці Пастера, раптово помітив, як серед ночі до непрацюючої будівлі заходять невідомі. Усередині виявився підпільний гральний заклад, повідомляє пресслужба Патрульної поліції Дніпра.

Підозріле приміщення з написом «Оренда», до якого заходила група чоловіків, патрульні помітили на вулиці Пастера біля 23-ї години 22 жовтня. Вирішили перевірити, що в такий час можна робити у пустому приміщенні.

«Зайшовши всередину, вони побачили 13 моніторів, на яких було видно азартні ігрові програми, та четверо чоловіків, — зазначають у Патрульній поліції. — Ті повідомили, що зайшли до закладу, аби пограти».

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділу поліції для з'ясування всіх обставин події та особи власника незаконного бізнесу.

Нагадаємо, згідно з прийнятим в 2020 році законом з легалізації грального бізнесу, організація та проведення азартних ігор можливі лише за наявності ліцензій з використанням сертифікованого та підключеного до Державної системи онлайн-моніторингу грального обладнання та онлайн-систем організаторів азартних ігор.

Теги: гральні автомати, Дніпро,патрульні
Мої відео