Донецьк Інформ

На Дніпропетровщині визначили найсильніших рятувальників області

На Дніпропетровщині визначили найсильніших рятувальників області
67470 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учасники змагалися у спритності, силі та витривалості. За звання найкращих боролися команди підрозділів Дніпровської, Криворізької, Кам'янської, Західно-Донбаської та Нікопольської оперативної зони. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

У Дніпрі пройшли змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник Дніпро-2020», які включали три види вправ: індивідуальний забіг, тандем та командна естафета. Учасникам довелося підніматися на нову навчально-тренувальну вежу, яку нещодавно звели на території 3-ї рятувальної частини. При цьому сама вежа висотою з чотириповерховий будинок, а в руках у рятувальників була спеціальна 19-кілограмова катка. До того ж, треба було «допомагати» 70-кілограмовому манекену. Тож, як кажуть учасники змагань, рятувальнику без спорту — нікуди.

«Часто в роботі трапляються виклики, які потребують неабиякої фізичної підготовки. Тож я постійно тренуюся. Сьогодні виборов перемогу на обласних змаганнях. Суперник попався гідний, він також займається пожежно-прикладним спортом. Так сталося, що я показав рекордний результат. Подолав дистанцію за 1.38 хв», — розповів переможець в індивідуальних заліках, рятувальник 12-ї державної пожежної частини Кривого Рогу Пилип Поддуєв.

Згідно з результатами змагань, в особистому заліку серед чоловіків перше місце посів саме Пилип Поддуєв — представник Криворізької оперативної зони. Серед жінок — Надія Чикида, представниця Дніпровської оперативної зони.

У загальнокомандному заліку кращою стала збірна команда 2-ої державної пожежно-рятувальної частини. На другому місці — збірна команда Криворізької оперативної зони. Третє місце у збірної команди Дніпровської оперативної зони.

Теги: змагання,рятувальники,найсильніші, Дніпропетровщина,командна естафета
Мої відео