Донецьк Інформ

У Дніпрі можна отримати призи, відповідаючи на питання про Олександра Поля

У Дніпрі можна отримати призи, відповідаючи на питання про Олександра Поля
22132 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже у цю п’ятницю, 18 вересня, відбудеться перша з шести онлайн-вікторин у рамках циклу «Легенди Дніпра». Вона буде присвячена видатній постаті Олександра Поля. Аби відповісти на них, глибинних знань з історії не потрібно, достатньо лише любити рідне місто, — запевняють організатори.

«Уявити місто без діяльності Олександра Миколайовича Поля сьогодні неможливо. За його ініціативи, у невелике і не досить розвинене місто провели залізницю, через бурхливий Дніпро збудували капітальний залізничний міст, який з’єднав лівий та правий береги. Саме тут побудували заводи, стала розвиватися промисловість, наука і, врешті, культура, — зазначив директор Комунального підприємства «Етнографічні парки Дніпра» ДМР Дмитро Каюк. — Раціональне, продумане місто, яке знаходиться в русі та постійно шукає шляхи до самовдосконалення – основу для цього створив саме Поль».

Вікторина, присвячена Олександру Миколайовичу Полю, складатиметься з трьох блоків по 12 питань. Для того, щоб взяти участь у вікторині, потрібно зібрати команду з 6-ти осіб та зареєструватися за посиланням. Участь у грі безкоштовна! Реєстрація триватиме до 18 вересня включно.

Як розповіла начальниця управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики міськради Дар'я Біла, на переможців чекають подарунки – лімітована серія келихів «Дніпро». Їхній дизайн розроблено авторами логотипу міста.

18 вересня о 18:00 відбудеться перша гра, її трансляцію можна буде подивитися на YouTube-каналі Департаменту гуманітарної політики ДМР. Наступні вікторини будуть проходити через кожні два тижні по п’ятницях.

Теги: онлайн-вікторина, Дніпро,Олександр Поль,призи
Мої відео