Донецьк Інформ

Позитивні кейси від державної виконавчої служби Черкащини

Позитивні кейси від державної виконавчої служби Черкащини
26147 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ділимось результатами роботи державної виконавчої служби Черкаської області у серпні:
- 868,6 тис. грн заборгованості по заробітній платі на користь 4 працівників стягнуто відділом примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Черкаській області з «ПАТ «АЗОТ».
- державними виконавцями Соснівського відділу ДВС у місті Черкаси, в результаті вжитих примусових заходів, забезпечено стягнення боргу в сумі 3 236 794,50 грн.
- із боржника, який тривалий час ухилявся від сплати аліментів, виконавці Драбівського районного відділу ДВС стягнули більше 95 тис. грн заборгованості з аліментів. Накладення державним виконавцем арешту на все майно боржника та встановлення тимчасових обмежень, спонукало боржника до сплати заборгованості в повному обсязі.
- майже 85 тис. грн з боржника на користь Черкаського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів стягнули виконавці Катеринопільського районного відділу ДВС.
- Придніпровським відділом ДВС у місті Черкаси з ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» на користь ТОВ «Черкасигаз Збут» стягнуто заборгованість в сумі 307 776,89 грн.
- 97 485,08 грн – саме стільки боргу по аліментах погасив батько, який тривалий час їх не сплачував. Державним виконавцем Чорнобаївського районного відділу ДВС на майно боржника накладено арешт та оголошено заборону на його відчуження.
Після проведення примусових заходів боржником сплачено борг в повному обсязі.

Мої відео