Донецьк Інформ

У Кам`янському на пішохідному переході збили жінку з дитиною: дівчинка загинула (ОНОВЛЕНО)

У Кам`янському на пішохідному переході збили жінку з дитиною: дівчинка загинула (ОНОВЛЕНО)
21936 ПЕРЕГЛЯДІВ

Водій Mitsubishi їхав на великій швидкості та не встиг загальмувати. 50-річна жінка перебуває в реанімації, її 4-річна онука померла у лікарні. Про це йдеться в одному з пабликів у соцмережі.

Трагічне ДТП сталося о 21.24 18 серпня на проспекті Свободи у Кам`янському. За повідомленням свідків, Mitsubishi на великій швидкості спускався проспектом, коли жінка з дитиною йшли по «зебрі». Водій не встиг загальмувати та влетів у пішоходів. Як йдеться у дописі, коли приїхала «швидка», постраждалі лежали на відстані 10 метрів від переходу. На жаль, допомогти дівчинці медики не змогли — вона померла у лікарні. Її бабуся перебуває в реанімації.

За попередньою інформацією правоохоронців, 26-річний водій Mitsubishi не мав ознак сп`яніння. Його затримано, поліція встановлює всі обставини аварії.

Як стало відомо пізніше, у ДТП є ще одна постраждала. За повідомленням пресслужби обласної поліції, водій скоїв наїзд на трьох людей — 4-річну дитину, 50-річну жінку та 31-річну жінку. Остання отримала легкі тілесні ушкодження.  

Теги: ДТП,Кам'янське,пішохідний перехід
Мої відео