Донецьк Інформ

П’яти донеччанам повідомлено про підозру у збуті наркотичних та психотропних речовин

П’яти донеччанам повідомлено про підозру у збуті наркотичних та психотропних речовин
37181 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими ГУНП в Донецькій області повідомлено про підозру 5 чоловікам, які займались збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у лютому 2020 року 5 осіб налагодили злочинну схему зі збуту особливо небезпечних наркотичних та психотропних засобів на території міст Білозерськ та Добропілля.

У ході оперативної закупівлі наркоділки продали покупцеві 1,318 гр опію за 2 150 грн та 0,035 мл метамфетаміну – за 300 грн. І хоча спілкувались вони головним чином з перевіреними клієнтами, оперативними заходами їх злочинну діяльність викрито та припинено.

Під час проведення чергової закупки зловмисників викрито та затримано у порядку ст. 208 КПК України.

У ході санкціонованих слідчим суддею обшуків за місцями мешкання фігурантів виявлено та вилучено 8 медичних шприців із рідиною коричневого кольору, 5 пластикових пляшок, загальним об’ємом 6,5 л з розчинником, що використовувався для виготовлення наркотичних засобів.


Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Мої відео