Донецьк Інформ

Прокуратура домоглась взяття під варту підозрюваного в умисному вбивстві

Прокуратура домоглась взяття під варту підозрюваного в умисному вбивстві
107 ПЕРЕГЛЯДІВ
Донецький апеляційний суд погодився з принциповою позицією Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури щодо скасування ухвали слідчого судді Дружківського міського суду, якою підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 
 
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 24 квітня 2020 року чоловік перебував у салоні автомобіля «ВАЗ-2171» зі своєю дівчиною, коли йому зателефонував інший її залицяльник та запропонував з’ясувати стосунки. 
 
 
Розмова, яка відбувалась неподалік від автівки, швидко переросла у бійку. Нинішній кавалер завдав суперникові численних ударів руками і ногами по голові та тулубу, а побачивши, що жертва не подає ознак життя, поклав тіло до багажника «Жигулів», вивіз за місто та покинув на узбіччі.
 
 
Суд першої інстанції обрав підозрюваному запобіжний захід, не пов'язаний з позбавленням волі, що стало підставою для оскарження його ухвали в апеляційному порядку. Наразі, завдяки послідовній та наполегливій позиції  прокуратури, чоловіка взято під варту. 
 
 
Досудове розслідування триває.
Мої відео