Донецьк Інформ

В Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції

В Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції
61169 ПЕРЕГЛЯДІВ

Захворілі — пенсіонерка з Житомирської області та чоловік із Чернівецької області. Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров`я на своєму офіційному сайті.

Як стало відомо, 70-річна жінка, мешканка Радомишля Житомирської області, 1 березня повернулася з Польщі, де гостювала у родичів. Спочатку вона приїхала до Львова, потім — до Радомишля. Перші ознаки хвороби у неї з`явилися ще 3 березня, 12 березня була підтверджена наявність коронавірусу. Наразі жінка в інфекційному відділенні Радомишльської лікарні у стані середньої тяжкості, має двостороннє запалення легенів.

За даними Житомирської ОДА, зараз ізольовані лікарі, які з нею контактували, у родичів симптомів коронавірусу поки не виявлено — вони на обсервації у себе вдома. У Радомишлі закриті розважальні заклади та місця великого скупчення людей.

Щодо чоловіка с Чернівецької області, він був госпіталізований 10 березня, коронавірус підтвердився 12 березня. Його дружина повернулася з Італії протягом останніх 14 днів. У неї симптомів захворювання наразі немає, вона на самоізоляції.

Як повідомляють у МОЗ, стан іншого чоловіка з Чернівецької області, який захворів на коронавірус на минулому тижні, наразі задовільний.

Мої відео