Донецьк Інформ

Пробне ЗНО відбудеться 15 та 17 червня

Пробне ЗНО відбудеться 15 та 17 червня
6193 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оновлені запрошення-перепустки, у яких зазначаються адреси пунктів пробного тестування, будуть розміщені в особистих кабінетах учасників з 1 червня. Про це повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки.

Як зазначається у наказі Українського центру оцінювання якості освіти, оприлюдненому 22 травня, пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 15 червня, з інших предметів – 17 червня.

Потрапити до пунктів проведення тестування можна за наявності: оригіналу документа, за яким відбувалася реєстрація на пробне ЗНО; запрошення-перепустки; засобів індивідуального захисту — маски або респіратора (у тому числі, виготовлених самостійно).

Рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою та антисептик для рук.

Оновлені запрошення-перепустки з адресами пунктів пробного тестування будуть з’являтися в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО з 1 червня.

Визначити свої результати можна буде за допомогою онлайн-сервісу. Для цього потрібно занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни: 15-17 червня – з української мови і літератури; 17-19 червня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також англійської, німецької, французької та іспанської мов.

Результати пробного тестування з української мови буде оприлюднено до 21 червня, з решти предметів – до 23 червня.

Мої відео