Донецьк Інформ

Перед судом постане мешканець Торецька який, будучи напідпитку, застрелив сусідку

Перед судом постане мешканець Торецька який, будучи напідпитку, застрелив сусідку
27484 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прокурорами Бахмутської окружної прокуратури стосовно громадянина скеровано до суду обвинувальний акт за фактами умисного вбивства та незаконного зберігання бойових припасів (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).
23 липня 2024 року, о 02:00, 46-річний мешканець м. Торецьк, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до сусідів з’ясовувати стосунки. Під час сварки чоловік почав кидатись на жінку та двох її синів з кулаками.
 
       
 
Зрозумівши, що не зможе перемогти у бійці, обвинувачений пішов додому, взяв мисливський карабін марки «Сайга-МЗ» та повернувся на місце конфлікту. Чоловік не зміг відкрити зачинену хвіртку й розпочав хаотичну стрілянину у бік будинку, після чого зламав паркан і проник на територію домоволодіння.
 
          
 
На ґанок вийшла господиня, аби заспокоїти агресивного сусіда. Під час розмови нападник штовхнув жінку у передпокій та здійснив щонайменше 4 постріли, поціливши їй по ногах. Після скоєння злочину містянин втік.
 
Син побачив поранену матір й повіз до медичного закладу, однак дорогою 57-річна потерпіла померла від множинних вогнепальних кульових поранень. Того ж дня стрілка затримали правоохоронці.
 
На вирок суду він чекає під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео