Донецьк Інформ

Генерал Наєв привітав українських захисників з Різдвом Христовим

Генерал Наєв привітав українських захисників з Різдвом Христовим
349238 ПЕРЕГЛЯДІВ

Він звернувся до побратимів та посестер, вітаючи їх та їхніх рідних рідних з великим святом – Різдвом Христовим!

Сергій Наєв

Командувач Об'єднаними силами Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Наєв, привітав українців з Різдвом Христовим та висловив особисту подяку українським військовим, які щодня боронять Україну від нападок росіян.

Допис-привітання генерал-лейтенант опублікував у переддень Різдва, 24 грудня, у своєму Telegram-каналі.

Він звернувся до побратимів та посестер, вітаючи їх та їхніх рідних рідних з великим святом – Різдвом Христовим!

"Сьогодні мільйони українських родин збираються, щоб привітати один одного з народженням Ісуса Христа. Бо українці – це єдина велика родина, що разом тішиться радості й щастю, разом розділяє біль і горе кожного. Наші пращури вірили, що на такі великі свята відкриваються небеса й здійснюються мрії. Усі ми прагнемо добра, миру і скорішої Перемоги", - почав пан Наєв.

Командувач також побажав захисту для воїнів та подякував кожному за те, що цивільні українці мають змогу святкувати Різдво у своїх домівках.

"Колядки й щедрівки, які лунають у домівках українців, прославляють Бога й бажають здоров’я нашим воїнам, які в окопах захищають наш спокій. Дякую кожному воїну за те, що українці можуть запалити різдвяну свічку та помолитися в теплих оселях. Бажаю вам Божого захисту, мужності та витримки!"

Сергій Наєв також побажав, аб це Різдво принесло мир на нашу землю, і ми ніколи не чули б плачу, вибухів чи пострілів.

"Нехай світлий день народження Христа зробить щасливішим кожен куточок України, без вибухів, без пострілів, без плачу! Нехай повернуться батьки до дітей, сини до матерів, чоловіки до дружин, а жінки-берегині – до тихого домашнього вогнища! Христос народився! Славімо Його!", - завершив він.

Мої відео