Донецьк Інформ

Ще троє загиблих від ворожих обстрілів на Донеччині – розпочато розслідування

Ще троє загиблих від ворожих обстрілів на Донеччині – розпочато розслідування
378664 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 18 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 1-2 червня 2022 року агресор вкотре вдарив по території області. Зокрема, у м. Соледар та с. Ярова Краматорського району внаслідок обстрілу окупантів загинули двоє місцевих мешканців. Пошкоджено домоволодіння, будівлі магазинів.
2 червня під час обстрілів м. Авдіївка та смт Очеретине російські окупаційні війська рф зруйнували багатоповерхові та приватні будинки. Один чоловік загинув ще двоє отримали поранення. А по м. Курахове загарбники вдарили з РСЗВ «Ураган». Зазнали руйнувань будівлі ТЕС.
Внаслідок арт-обстрілу м. Святогірськ, а також селищ Карпівка, Тетянівка та смт Черкаське Краматорського району отримали поранення 5 громадян, зруйновані будинки.
Також ворожі снаряди знищили квартири, домоволодіння та господарські споруди у м. Бахмуті, с. Хромове та с. Зайцеве Бахмутського району, м. Торецьк, смт Нью-Йорк і смт Курдюмівка.
Продовжують рашисти обстрілювати і вже окуповані території Донеччини. Так у м. Лиман агресор знищив адміністративні будівлі, гаражі автобусного парку, автомобілі, багатоповерхові та приватні будинки.
Досудові розслідування за вказаними фактами тривають.
Мої відео