Донецьк Інформ

Окупанти вдарили по птахофабриці, консервному заводу та навчальному закладу – розпочато розслідування

Окупанти вдарили по птахофабриці, консервному заводу та навчальному закладу – розпочато розслідування
356150 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 14 квітня 2022 року російські окупанти здійснили обстріл Краматорського району, в результаті якого у с. Стара Миколаївка пошкоджено житловий будинок, господарські споруди, будівлю птахофабрики та вантажні автомобілі місцевого підприємства.
Під час артобстрілу с. Зарічне отримала смертельне поранення місцева мешканка та ще двоє чоловіків потрапили до лікарні.
Також ворог вчинив серію потужних авіаударів по смт. Велика Новосілка Волноваського району. Розтрощено територію колишнього консервного заводу, зокрема, автомийку і складські приміщення, та будівлю професійного ліцею, сторож якого зазнав осколкових поранень обличчя. Внаслідок обстрілу багатоповерхівки та подальшого руйнування квартири постраждала жінка – її госпіталізовано з переломом руки.
Ще трьох чоловіків доставлено до лікарні з м. Вугледара, яке армійці рф та їх поплічники з незаконних збройних формувань вкотре атакували зі сторони окупованих населених пунктів Волноваського району.
Мої відео