Донецьк Інформ

У війні армії рф з мирним населенням Донеччини знов є поранені та загиблі

У війні армії рф з мирним населенням Донеччини знов є поранені та загиблі
360297 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 9 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 10-11 квітня 2022 року підрозділи збройних сил рф здійснили артилерійські та ракетні обстріли міст Красногорівка, Мар’їнка, смт. Велика Новосілка, с. Михайлівка, Новогродівка, с. Нью-Йорк, Південне та с. Північне м. Торецька.
В результаті нападів російських окупантів багато житлових будинків мирного населення зазнали часткових руйнувань, знищено паркани, пошкоджено електричні мережі, гаражі, господарські споруди.
Не минулося без жертв. У м. Красногорівці в руках у 61-річного місцевого мешканця здетонували залишки касетного боєприпасу, знайдені ним на вулиці – чоловік загинув на місці. До Покровської лікарні доставлено 2 важкопоранених чоловіків і жінку з смт. Велика Новосілка та ще 2 жінок з с. Михайлівки, одна з яких від отриманих тілесних ушкоджень померла.
Чергову атаку здійснено по Луганщині - у Бахмутській міській лікарні надають допомогу 2 постраждалим від обстрілів м. Попасна та с. Боровське Сєверодонецького району.
Мої відео