Донецьк Інформ

УКРАЇНСЬКІ МІСТА ОТРИМАЛИ 95 ТОНН ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

УКРАЇНСЬКІ МІСТА ОТРИМАЛИ 95 ТОНН ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ
398169 ПЕРЕГЛЯДІВ
Цього разу до Дніпропетровської області та Запоріжжя прибули автопотяги з тридцяти тонним вантажем гуманітарного призначення. Вантажі направлено в межах спільних гуманітарних ініціатив Командування об’єднаних сил Збройних Сил України.
За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, допомога складається з генераторів автономного енергозабезпечення, медикаментів, їжі довготривалого зберігання та дитячого харчування.
- Допомога надійшла з Греції та Італії. Підтримка України міжнародною спільнотою допомагає боротися нам з російським агресором. Ми щиро вдячні нашим партнерам за цю підтримку, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Варто зазначити, що вантажі передано благодійним фондом «Міжнародна асоціація підтримки України» керівницею якого є Ольга Чуйко.
Доставка гуманітарної допомоги здійснювалася «Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників України – АсМАП» на чолі з президентом Леонідом Костюченко у тісній координації з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, а також обласними військовими адміністраціями відповідних регіонів.
– П’ять українських міст вже отримали майже 95 тонн вантажів гуманітарного призначення і на цьому ми не будемо зупинятися, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Мої відео