Донецьк Інформ

На Київщині за позовом прокуратури суд зобов’язав знести самочинно збудовані об’єкти на території лісу

 На Київщині за позовом прокуратури суд зобов’язав знести самочинно збудовані об’єкти на території лісу
350381 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції щодо розірвання договору про довгострокове користування лісами й зобов’язав фізичну особу знести самочинно побудовані капітальні будівлі та тимчасові споруди.

Встановлено, що фізична особа уклала з ДП «Вищедобучанське лісове господарство» договір довгострокового тимчасового користування лісовою ділянкою площею 0,3 га. Землі планувалося використовувати для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей, проте відповідач звів на вказаній ділянці ряд капітальних та тимчасових споруд, які використовував у приватних цілях.

Оскільки такі дії порушують вимоги природоохоронного законодавства й умови договору, Київська обласна прокуратура звернулася до суду із відповідним позовом, який на теперішній час задоволено судами першої та апеляційної інстанції.

Таким чином відповідача зобов’язано знести самочинно збудовані будівлі, у тому числі двоповерховий капітальний будинок з мансардою, влаштований на монолітному залізобетонному фундаменті.

 

 

 

Мої відео