Донецьк Інформ

«Кохання поза часом 2022»: як на Рівненщині одружувались у День всіх закоханих

«Кохання поза часом 2022»: як на Рівненщині одружувались у День всіх закоханих
198890 ПЕРЕГЛЯДІВ
Для участі у Всеукраїнській акції Міністерства юстиції «Кохання поза часом 2022» на Рівненщині традиційно обрано Рівненський відділ ДРАЦС Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів). Так, у День святого Валентина, 14 лютого, тут офіційно зареєстрували шлюб 9 пар закоханих.
Цього року акція «Кохання поза часом - 2022» у місті Рівному пройшла за участі Рівненського академічного обласного театру ляльок. Актори долучилися до святкування і підготували жителям обласного центру справжній сюрприз. Відтак, подружжя акторів відзначили свій 2-річний ювілей у Рівненському відділі ДРАЦС. Вони прийшли зі своїми колегами святковою ходою в костюмах та створили незабутню атмосферу для усі наречених.
"Це не єдиний приємний сюрприз, який чекав на закоханих цього дня. Усі урочисті церемонії одруження проходили у новій, відремонтованій білій залі відділу. Відтепер  наречені матимуть можливість укласти шлюб в сучасній, атмосферній локації. Готуючись до першої церемонії працівники ретельно продумали усе до найменших дрібниць. Як результат - гармонія, краса, любов створили незабутню казку для  закоханих», - зазначає Оксана Сальчук заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстицї у Рівненській області.
До слова: Всеукраїнську акцію «Кохання поза часом» Міністерство юстиції України організовує п’ятий рік поспіль. Загалом по Рівненській області цього одружилися 12 пар молодят.
Мої відео