Донецьк Інформ

Військовослужбовця засуджено за неодноразове залишення місця служби: 3 роки за гратами

Військовослужбовця засуджено за неодноразове залишення місця служби: 3 роки за гратами
351145 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За публічного обвинувачення Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено військовослужбовця військової служби за контрактом, який повторно ухилявся від військової служби, вже маючи вирок за аналогічний злочин.

   Зокрема, за відсутність на службі без поважних на те причин протягом 29 днів у 2020 році, сержанта  ЗСУ було засуджено до 3 х років позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік.

   Проте в період дії іспитового строку правопорушник належних висновків не зробив  та, самовільно залишивши військову частину, повторно майже рік ухилявся від виконання обов’язків військової служби.

   Чернігівський районний суд Чернігівської області визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України, та ухвалив йому вирок з урахуванням вимог ст. 71 та ст. 72 КК України у виді реального позбавлення волі строком на 3 роки та 1 місяць.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: засуджено,Чернігівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,військовослужбовець,сержант ЗСУ,відсутність на військовій службі,іспитовий строк,вирок суду,позбавлення волі
Мої відео