Донецьк Інформ

За один день незаконної відсутності на військовій службі офіцер заплатить понад 2 тисячі гривень штрафу

За один день незаконної відсутності на військовій службі офіцер заплатить понад 2 тисячі гривень штрафу
387881 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За відсутність на службі без поважних на те причин заступник начальника штабу з мобілізаційної роботи однієї з військових частин, дислокованої у Вінницькій області засуджений до адміністративного стягнення у виді штрафу.

   Установлено, що з 29.12.2021 по 30.12.2021, вказаний майор ЗСУ, знаючи, що повинен бути присутнім військовій службі та протягом дня виконувати свої службові обов’язки відповідно до займаної посади, в умовах особливого періоду, крім воєнного стану, у порушення статутів ЗСУ, без поважних причин умисно був відсутнім на військовій службі.

   05.01.2022 Вінницькою спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону до Калинівського районного суду Вінницької області передано для розгляду по суті протокол про вчинення військового адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-15 КУпАП за фактом недбалого ставлення офіцером ЗСУ до військової служби.

   12.01.2022 рішенням Калинівського районного суду Вінницької області майора ЗСУ визнано винуватим у інкримінованому йому військовому адміністративному правопорушенні та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 145 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 2 465 грн.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Вінницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,рішення суду,майор ЗСУ,офіцер,адміністративне стягнення,штраф,недбале ставлення,145 неоподаткованих мінімумів доходів громадян
Мої відео