Донецьк Інформ

Дитячі будинки, багатодітні родини, лікарні, колонії та притулки – на Донеччині завершився прокурорський флешмоб

Дитячі будинки, багатодітні родини, лікарні, колонії та притулки – на Донеччині завершився прокурорський флешмоб
333036 ПЕРЕГЛЯДІВ
Упродовж місяця органи прокуратури Донеччини творили добро у рамках флешмобу «30 добрих справ прокурора», присвяченого 30-річчю створення прокуратури України.
На останньому тижні багато уваги прокурори приділили дітям. До 5 будинків сімейного типу у м. Дружківці та с. Торському завітали прокурори Краматорської окружної прокуратури. Для 43 діток віком від 3 до 18 років гості придбали, настільні ігри, спортивний інвентар, планшет та солодощі. Крім того, прокурори надали матеріальну допомогу громадській організації «Дружківка - територія добра», яка опікується лікуванням безпритульних тварин. 
 
     
 
Працівники Маріупольської окружної прокуратури підтримали дитячий будинок «Центр опіки м. Маріуполя», забезпечивши заклад пилососом, праскою, чайником і портативною акустикою.
 
     
     
 
Покровська окружна прокуратура відвідала Центр допомоги дітям «Отчий дім», в якому перебувають 34 дитини віком від 7 до 16 років. Подарунками для них стали солодощі, соки, зимовий одяг і взуття, водонагрівач, а також миючі засоби. Крім того, завдяки старанням прокурорів у їдальні закладу з’явились комплекти нового посуду.
 
     
 
А співробітники управління представництва інтересів держави в суді обласної прокуратури надали допомогу літнім людям, які перебувають у Маріупольському будинку-інтернаті для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю № 2. Для них вони придбали нову пральну машину.
 
                                                        
 
Загалом, за місяць флешмобу прокурори Донеччини зробили 30 добрих справ в усіх куточках регіону, започаткувавши нову традицію.  
Мої відео